Mosteri og tapperi

Østergård Frugt & Most er et moderne mosteri og tapperi, og vi står klar til at producere for dig, hvis du fået en god idé til en most, juice, smoothie eller noget helt fjerde.

Vi er det mosteri og tappeanlæg, du har brug for til dit næste projekt. Ring til os allerede i dag på 4043 0195, og få fordel af årtiers rutine og erfaringer og et kæmpe netværk! 

Vi er naturligvis godkendt til forarbejdning af økologiske produkter.

Et moderne mosteri

Vi presser alt. Stort set. Naturligvis presser vi masser af frugter og bær. De oplagte danske som æbler og pærer, solbær, jordbær, blåbær etc. Men vores presseanlæg kan håndtere meget mere end frugt og bær. Vi presser også stængler som rabarber eller bladselleri. Vi presser knolde som ingefær, gurkemeje og kål, og har din drink brug for lidt spice, så presser vi også chili og hvidløg. Ekstrahering af blomster og krydderurter, fx hyldeblomster, er også en mulighed.

Når saften er presset, er vi eksperter i at blande færdige drikke. Måske er du lidt i tvivl om blandingsforhold? Måske du vil have en blanding af æble og hyldeblomst eller lemon og ingefær. Måske skal der iblandes sukker, honning, agavesirup eller en anden smagsgiver i drikken.

Her kommer vores erfaring i spil. Vi står klar med råd og vejledning til ingredienser og blandingsforhold.

Eller du leverer blot en opskrift til os, så står vi for den færdige opblanding. Kunders opskrifter behandles selvfølgelig fortroligt.

Tapperi til flaske og bag-in-box

Vores yderst fleksible tappelinje er klar til at tappe din most eller saft. Vi kan tappe både flydende og mere viskøse væsker, dvs. mere tyktflydende drikke som fx smoothies. Vi varmtapper, hvilket sikrer en god holdbarhed på produkterne. Vi kan tappe i glasflasker i alle størrelser mellem 200 ml. til 1 liter. Vi håndterer låg af typerne TO43, TO48, T-prop og MCA.

Vil du hellere have din drik i en box? Vores bag-in-box apparat tapper i 3, 5 og 20 liter. Har du andre ønsker til størrelse, kan det også arrangeres.

Etiketter skal der til

Prikken over I’et, når du skal markedsføre din nye drik, er naturligvis en flot etiket. Vi kan formidle kontakt til grafiker, der kan designe jeres etiketter – og som har indsigt i forhold omkring pantmærker, stregkoder, mv. Vi har også god kontakt til trykkeri, der kan trykke jeres etiketter. Vores egen etiketteringsmaskine sørger for, at etiketterne bliver påført flaskerne.

Eksperterne står klar

Måske du har en rigtig god idé til en drik, men mangler frugten? Ring til os, for vi har et kæmpe netværk af bær- og frugtavlere, og vi kan derfor hjælpe med formidling af ærlige danskproducerede saftprodukter.

Og så er du måske interesseret i vores havemost? Hvad er tanken med denne?

Æbler klar til vores mosteri og tapperi
Vores mosteri og tapperi klarer alle slags frugt og bær

Her kan du se en lille video om vores produktion hos Østergård Frugt & Most

Alle slags kunder

Vi har mange glade og trofaste kunder, som fremstiller alle mulige forskellige drikkevarer. Fx presser vi bær og blander saftprodukter for Samsø Bær og æbler til Frydenlund Slot. Men vi har også mere specielle opgaver med presning af Aronia for Vibe Økologi og forskellige special råvareprodukter for Asiros Nordic. Og så tapper vi de alkoholfrie drikke fra Ish Spirits.

Er du interesseret i at høre mere? Så ring til Christian på 4043 0195. Eller skriv til os på vores kontaktside.